Diverso bend iz Beograda osnovan je 2012. godine. Bend se bavi i autorskim radom, do sada smo se publici predstavili sa tri numere. Za pesmu „Čašu dižem” spot smo premijerno objavili 2015. godine, nakon toga nastao je drugi sing „Peva Srbija“ i spot za tu pesmu. Na „Majskom festival 2017“ osvojili smo treće mesto sa numerom „Tajno najveća“. Bend čine mladi, energični, nasmejani momci i devojka koji su uvek spremni da naprave dobru atmosferu. Bend poseduje sopstveno ozvučenje, i instrumente najnovije tehnologije.

 

Članovi benda

Dragana Cmiljanić – vokal
Glavni solista benda rođena je 1989. godine u Beogradu gde je završila nižu muzičku. Doplomirani pravnik, autor tekstova je za nase numere.      

Vuk Živanović – Klavijature

Osnivač benda rođen 1993. godine u Beogradu. Završio nižu muzičku „Petar Konjević“ odsek za klavir, diplomirao na visokoj školi elektrotehnike smer audio-video tehnologije. Muzički producent i kompozitor radio sve numere Diverso benda i ostale…   

 

MIloš Đorđić – gitara

Rođen 1990. godine u Koceljevi, roker u duhu narodne muzike 🙂 Voli da distorzijom začini svaku pesmu, pa tako se može naći i neki opšte poznat rok riff u pop-folk-narodnim pesmama.      

Dragomir Milosavljevic – pevač

Preko 15 godina pevačkog iskustva, sa ogromnim repertoarom      

Igor Kohut – klavijature/pevač

  Vrhunski klavijaturista, svirao bas i harmoniku, sa odličnim vokalnim sposobnostima i raznovrsnim repertoarom kako za pop-rok tako i za starije narodnjake.