Diverso bend iz Beograda osnovan je 2012. godine. Bend se bavi i autorskim pesmama, članovi benda su studijski aktivni pa se njihov rad može pogledati na Youtube kanalu „Diverso bend“ – Instagram – „diverso_band“.
Bend poseduje sopstveno ozvučenje, i instrumente najnovije tehnologije.
 
Članovi benda
Vuk Živanović – Klavijature
Osnivač benda rođen 1993. godine u Beogradu. Završio muzičku „Petar Konjević“ odsek za klavir, diplomirao na visokoj školi elektrotehnike smer audio-video tehnologije. Muzički producent, kompozitor i aranžer sa iskusnim radom u „Studio Vuk“ će se pobrinuti da svirka teče uzbudljivim ritmom i sjajnim zvukom.  

 

Dragomir Milosavljevic Sotir – pevač
  Preko 15 godina pevačkog iskustva, sa širokim spektrom repertoara i velikim glasovnim mogućnostima u koje se možete uveriti u našim snimcima ili uživo u restoranima po Beogradu.         
Ljubomir Stefanović – gitara
Iskusni producent i kompozitor, gitarista, basista, prateci vokal jedan od stubova benda i veoma bogatoj biografiji presvirao Jugoslaviju 🙂 Autor mnogih muzičkih hitova poput (Bato bre, Zlatnik, Duša nam je teška itd…)        
Dragana Cmiljanić – vokal
Rođena je 1989. godine u Beogradu gde je završila nižu muzičku. Doplomirani pravnik, autor tekstova je za nase numere.      
 
Igor Kohut – klavijature/pevač
  Vrhunski klavijaturista, svirao bas i harmoniku, sa odličnim vokalnim sposobnostima i raznovrsnim repertoarom kako za pop-rok tako i za starije narodnjake.